Op deze site van Bianca Uittenbogaard, erkend gedragstherapeut en internationaal geregistreerd en erkend Bach Bloesemtherapeut (BFRP), aangesloten bij het Bach Centre. Bianca is werkzaam met Bach Bloesemtherapie sinds 1995. Op deze site vind je uitgebreide informatie over het behandelen van dieren met Bach Bloesemtherapie, en natuurlijk ook over de unieke cursus Bach Bloesemtherapie voor dieren. Bij voldoende belangstellenden wordt een cursus georganiseerd. Voel je vrij om je aan te melden als belangstellende. Je komt dan op een lijst, maar zit nog nergens aan vast. Je ontvangt bericht als er een cursus wordt ingepland. Wil je contact opnemen of je aanmelden als belangstellende voor een cursus dan kun je me mailen op: bianca@bachvoordieren.nl.

 

Bach Bloesemremedies herstellen de emotionele balans. Bij emotionele onbalans kunnen verstoringen ontstaan in gedrag en/of gezondheid. Vijftien jaar geleden werden Bach remedies vrijwel alleen bij mensen toegepast. Maar ook dieren kunnen uit balans raken en veel baat hebben bij remedies. Remedies kunnen bij dieren verbluffend goede resultaten geven. Dat is het duidelijkste bewijs dat Bloesemremedies werken: dieren hebben immers geen last van het placebo-effect! Het behandelen van dieren met Bach Bloesemtherapie is echt een specialisme. Hoewel er maar 38 remedies zijn, zijn er wel meer dan 15 miljoen remedie-combinaties mogelijk. Het is een hele kunst om uit al die mogelijkheden precies die combinatie te vinden die goed past bij het dier!
 

!!VUURWERK!!

Angst voor vuurwerk is een jaarlijks terugkerend probleem dat bij veel dieren voorkomt.
Met name rond de jaarwisseling kunnen de harde knallen voor veel stress zorgen bij onze dieren.
Hierdoor kunnen honden gaan janken, blaffen of wegvluchten. Of ze durven niet meer naar buiten. 
Katten kunnen gaan plassen waar dat niet moet en zich verstoppen. De Bach Vuurwerk mix helpt!

 
       *  100% natuurlijk en veilig    
Stress verlagend
  *  Je dier voelt zich rustiger
       *  Minder last van harde geluiden en vuurwerk


Het is handig om op tijd te beginnen met het geven van de Vuurwerk mix.
Dit natuurlijke middel heeft even een tijdje nodig om in te werken.
Nu al beginnen met behandelen is zinvol.

Bestel nu via Bianca@Bachvoordieren.nl. Kosten zijn 22 euro, verzending is gratis.

 

 

Deze site maakt onderdeel uit van www.bachtherapeut.nl. Niets van www.bachvoordieren.nl mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar en auteur van www.bachvoordieren.nl worden verveelvoudigd, opgeslagen in een (geautomatiseerd) gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in welke vorm en op welke wijze dan ook, noch worden gebruikt voor andere sites. Iedereen die www.bachvoordieren.nl bezoekt wordt geacht op de hoogte te zijn van het hierboven vermelde en hiermee akkoord te gaan. Voor meer informatie klik hier.

1998 tot heden Bianca Uittenbogaard

Site Index