Op deze site van Bianca Uittenbogaard, erkend gedragstherapeut en internationaal geregistreerd en erkend Bach Bloesemtherapeut (BFRP), aangesloten bij het Bach Centre. Bianca werkt al sinds 1995 met Bach Bloesem Remedies voor Dieren. Op deze site vind je uitgebreide informatie over het behandelen van dieren met Bach Bloesems, en natuurlijk ook over de unieke cursus Bach Bloesemtherapie voor dieren.

 
 

CORONA en Bach Bloesems: voor iedereen is de wereld er sinds voorjaar 2020 anders uit gaan zien. We moeten ons aanpassen en inhouden. We maken ons zorgen over onze toekomst, onze kinderen, ons werk... kun je ondersteuning gebruiken om in deze veranderde wereld toch stevig op je benen te blijven staan, om vol te houden en positief te blijven? Maak een afspraak voor een persoonlijk consult.

Cursus Bach voor Dieren: voorjaar 2024

Bach Bloesemremedies herstellen de emotionele balans. Bij emotionele onbalans kunnen verstoringen ontstaan in gedrag en/of gezondheid. Vijftien jaar geleden werden Bach remedies vrijwel alleen bij mensen toegepast. Maar ook dieren kunnen uit balans raken en veel baat hebben bij remedies. Bach Remedies kunnen bij dieren verbluffend goede resultaten geven. Dat is het duidelijkste bewijs dat Bloesemremedies werken: dieren hebben immers geen last van het placebo-effect! Het behandelen van dieren met Bach Bloesemtherapie is echt een specialisme. Hoewel er maar 38 remedies zijn, zijn er wel meer dan 15 miljoen remedie-combinaties mogelijk. Het is een hele kunst om uit al die mogelijkheden precies die combinatie te vinden die goed past bij het dier!

U kunt, met behulp van het boek Bach! zelf remedies voor uw dier maken. U kunt een consult bij mij boeken. En: u kunt de cursus volgen en daarna uw dieren (en die van anderen) zelf behandelen.

 

Wilt u meer informatie, mail dan naar Bianca@Bachvoordieren.nl. Bellen mag ook: 0341 - 562271. De kosten voor een consult van een uur inclusief remedies voor 4 weken zijn 64,50. Op deze site is veel uitleg te vinden over het hoe en wat van de Bach remedies en kunt u ook lezen hoe een consult in zijn werk gaat. Ook staan er ervaringen van clienten, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.
 

Deze site maakt onderdeel uit van www.bachtherapeut.nl. Niets van www.bachvoordieren.nl mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar en auteur van www.bachvoordieren.nl worden verveelvoudigd, opgeslagen in een (geautomatiseerd) gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in welke vorm en op welke wijze dan ook, noch worden gebruikt voor andere sites. Iedereen die www.bachvoordieren.nl bezoekt wordt geacht op de hoogte te zijn van het hierboven vermelde en hiermee akkoord te gaan. Voor meer informatie klik hier.

Site Index

 

1998 tot heden Bianca Uittenbogaard