| Een dier behandelen | Wanneer Bach Bloesems? | Pups & kittens | Volwassen dieren |
| De oudere hond | De oudere kat | Een consult voor uw dier | Bestel het boek Bach! |
| Cursus Bach Bloesemtherapie voor dieren|
| Copyright |

Deze cursus Bach Bloesemtherapie voor dieren was de eerste in zijn soort toen hij eind jaren ’90 werd opgestart. Het materiaal en de formule van de cursus zijn dan ook uniek. Jaren van cursus geven heeft niet alleen veel cursisten een hoop geleerd, maar ook mijzelf, waardoor de cursus in de loop der jaren is meegegroeid.

In drie zaterdagen leer je stap voor stap hoe je dieren kunt behandelen met Bach Bloesemtherapie. Naast deze intensieve cursusdagen krijg je ook veel huiswerk en oefenmateriaal. Je leert om dieren te observeren, om gesprekken met diereneigenaren te voeren, om zeer grondig en precies te zoeken naar de oorzaak van de problemen, die je vervolgens gericht met Bach Bloesems kunt aanpakken.

24 september start de eerstvolgende cursus. Interesse? Meld je dan snel aan!

De cursus bestaat uit drie zaterdagen: 24 september en 1 en 22 oktober 2011. De cursusdagen starten om 10.15 uur en duren tot 17.00 uur. De cursus wordt gegeven in Ermelo. Hier zijn veel van de planten en bomen waar dr. Bach zijn remedies van maakte te bewonderen in hun natuurlijke omgeving. Omdat het natuurlijk geweldig leuk is om te weten wat de remedies gedaan hebben bij de door de cursisten behandelde dieren is de laatste cursusdag vier weken na de tweede cursusdag ingepland. Een overzichtelijk, uitgebreid en informatief cursusboek zorgt ervoor dat je ook ná de cursus alle informatie tot je beschikking hebt. Tussen de cursusdagen door en ook na de cursus kun je altijd terecht met vragen. Bovendien is er een forum voor cursisten, zodat je met elkaar in contact kunt blijven om je cases en ervaringen door te spreken met anderen.

De cursus is geschikt voor iedereen, dierenartsen, fokkers, gedragstherapeuten en trainers, maar ook gewoon voor liefhebbers. Ben je niet bang voor een intensieve training en wil je graag een gedegen kennis opdoen waarmee je direct aan de slag kunt? Ben je beroepshalve of hobbymatig graag met dieren bezig en werk je graag met natuurgeneeswijzen?

Dan is deze cursus voor jou vast interessant!
Alle deelnemers - variërend van dierenarts tot gedragstherapeut, dierenasielhouder, fokker en hondeneigenaar - zijn zondermeer zeer enthousiast. Een aantal uitspraken van deelnemers:

"Goede sfeer: ontspannen, respect, vertrouwen. Veel oefenen met remedies. Jezelf behandelen!! Cursus: goede opbouw en inhoud. Compleet." Anneke Schellingerhout, dierenarts.

"Ik heb nu een basis om vanuit verder te kunnen werken en ervaring op te kunnen gaan doen. Ik vind dat ik aan deze cursus voor dat doel meer heb dan dat ik alleen boeken was gaan lezen. De stukjes praktijkervaring van jou zijn erg leerzaam." Marina van Dalen, gedragstherapeut voor honden.

"De sfeer, hoeveelheid info per keer, opbouw, uitstapjes naar stenen etc." Maria Groot, dierenarts.

"Ik heb een vollediger beeld gekregen van de mogelijkheden." Henk Postma, trainer.

"Erg praktisch, je kunt meteen zelf aan de slag." Tannetje Koning, dierenarts.

Een paar uitspraken van deelnemers aan de laatste cursus:

“Heel goed verzorgd. Heel leuk dat we de gelegenheid hebben gekregen om onze eigen remedies samen te stellen en klaar te maken met een prima begeleiding. De inzet en tijd die buiten de cursusdagen om wordt gegeven vind ik heel bijzonder.” Cathrienke Brandt, voorzitter Nederlandse Raskatten Vereniging

“In relatief korte tijd wordt je zodanig wegwijs gemaakt in deze materie dat je er ook direct iets mee kunt doen. Verder goed en gezellig gebracht, heel plezierige lesdagen. Heel erg de moeite waard.” Margaret Henderson, stamboeksecretaris Nederlandse Raskatten Vereniging, cattery eigenaar en webdesigner

“Omdat de cursus heel intensief is en goed gericht wordt gegeven is ook de feedback tussen cursisten en docent en tussen cursisten onderling heel erg goed. Veel geleerd en een leuke groep. De Bach Bloesems hebben bij ons ook heel duidelijk hun werk gedaan.” Marianne van Voorst tot Voorst, welzijnscoach

Tijdens de cursus komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

Bij de cursusprijs van € 350,- zijn cursusboeken, lesmaterialen, koffie en thee inbegrepen, net als een gratis remediecombinatie voor je dier én voor jezelf! Tussen de cursusdagen door ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding per e-mail of telefoon. Per cursusgroep is een maximum van 12 deelnemers gesteld. Je bent daardoor verzekerd van optimale persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. Na het volgen van de cursus ben je in staat zowel jezelf als dieren te behandelen met Bach Remedies. Als je alle cursusdagen hebt gevolgd en je voldoende inzet en inzicht hebt laten zien ontvang je na afloop van de cursus een certificaat.

Wil je aan deze cursus deelnemen, dan kun je nu alvast een plaats reserveren. Zoals gezegd: er geldt een maximum van 12 deelnemers. Meld je dus snel aan als je verzekerd wilt zijn van een plaats!

(LET OP: De informatie die de cursus biedt is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Kopiëren en verspreiden van het cursusmateriaal is niet toegestaan.)

Wil je graag meedoen? Heb je vragen? Mail of bel dan naar bianca@bachvoordieren.nl; 0341-562271.


© 1998-heden Bianca Uittenbogaard

Site Index